„ТРАКИ“ е най-новата и модерна консервна фабрика в България, пусната в експлоатация през 2014 г, специализирана в производството на висококачествени плодови, зеленчукови консерви и деликатеси.
Разположена е на терен с площ 16000 м2 и се състои от Складово производствен цех с обща застроена площ е 3 568 м2, Административно – битова сграда със застроена площ 283 м2, Помощна сграда, Пречиствателна станция за пречистване на производствените и битови води.
Предприятието е независимо по отношение на електро и водозахранване, което гарантира непрекъснат производствен процес. Електрозахранването е решено допълнително с фотоволтаична централа, а вода за производствени нужди се осигурява от съществуващ сондаж.
Фабриката е оборудвана с всички необходими линии и съоръжения, които позволяват производството на най-разнообразни зеленчукови и плодови консерви и готови ястия, включително по рецепти на клиента.
Специално внимание се обръща и на опазването на околната среда. Затова и производството е екологично ориентирано, като производствените отпадъци са сведени до минимум и се използват за други цели.
Чрез постоянни инвестиции в нашите служители и интегрирането на високотехнологични процеси ние произвеждаме продукти с най-високо качество, които да достигнат до възможно най-много хора.
Разполагаме с високо квалифициран персонал от инженери, технолози и специалисти, които следят за качеството на изкупуваните суровини и осъществяват производствена дейност, отговаряща на законодателството на ЕС. На всеки етап от производствения процес се упражнява строг контрол върху качеството, спазването на рецептурата и технологията, готовата продукция се подлага на задължителен лабораторвен анализ.
Качеството ни на производство е оценено със сертификати IFS и EN ISO 22 000 : 2005.
Работим основно с местни суровини от собствени насаждания и на базата на сключени договори с одобрени доставчици. Осигурен е стриктен контрол на веригата „суровина – готов“ продукт, който включва контрол на посевите и контрол при приемане на готовата продукция.
Пресните зеленчуци се обработват по особено щадящ начин, така че да се запазят максимално витамините, минералите и останалите полезни съставки.
За кратко време вкусът на нашите лютеници, айвари, апетитки и останалите зеленчукови консерви успя да очарова всички и те станаха любими на всеки дом.
В крак с пазарните тенденции разработваме също и “Private label“ продукти собствена марка, рецепта и опаковка на клиента.
Част от продуктите си произвеждаме и в кетъринг опаковки.
Основната ни цел е да обогатим живота Ви с нови и неповторими вкусове, да Ви донесем здраве и много приятни мигове с нашите полезни и вкусни храни.